Itinerari per descobrir el llegat de la revolució gastronòmica que va suposar la nouvelle cuisine en terres empordaneses maridat amb vins de la DO Empordà.
El recorregut de la ruta s’inicia en el hall de l’Hotel Duran. Dins l’antiga fonda del Celler de Ca la Teta que data de 1827 hi degustem un plat de mar i muntanya de la xef Lluïsa Duran i maridat amb un vi de l’Empordà. La família Duran és propietària d’aquest celler des del 1855, i la seva història l’han marcat diversos xefs, com Teresa Camps i el seu fill Lluís Duran Camps.
Fent una passejada de vint minuts passarem pel Teatre-Museu Dalí i arribarem fins El Motel, hotel-restaurant fundat el 1961 per Josep Mercader, les receptes del qual han nutrit la cuina catalana contemporània. Asseguts sota el retrat de Josep Pla tastarem la seva cuina de temporada de la mà de Jaume i Jordi Subirós, gendre i nét, maridada és clar, amb vi de l’Empordà.
L’itinerari inclou 2 copes de vi i 2 tapes als restaurants Motel i Duran.
En cas d’al·lèrgia alimentària, contacteu amb la sommelier Laura Masramon (sommelier@lauramaramon.com) un cop efectuada la compra.
15/07, 29/07
Itinerari Clàssics d’Avantguarda
Completa – 25 €
Reduïda – 20 €
D’11 a 17 anys – 15 €
Fins a 10 anys – 10 €