EsdevenimentsEnfiga’t

Enfiga’t busca promocionar la gastronomia de l’Empordà i de la ciutat de Figueres a través del producte i del talent culinari i creatiu dels restaurants participants, que elaboren una tapa, plat o menú amb la figa com a producte principal.

 

En cada edició s’organitzen activitats complementàries, per difondre la figa, que és un fruit de temporada de juliol a octubre i té una rellevància i relació històrica, gastronòmica i cultural amb Figueres i l’Alt Empordà.

 

Aquest 2025, el 13 de setembre La Cuina del Vent oferirà un “showcooking” al Balcó del Mercat, el nou espai enogastronòmic de la plaça Catalunya.

 

Organitza Comerç Figueres Associació i La Cuina del Vent amb el suport de l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà i amb col·laboració de l’Ajuntament de Figueres.

 

Enfiga’t busca promocionar la gastronomia de l’Empordà i de la ciutat de Figueres a través del producte i del talent culinari i creatiu dels restaurants participants, que elaboren una tapa, plat o menú amb la figa com a producte principal.

 

En cada edició s’organitzen activitats complementàries, per difondre la figa, que és un fruit de temporada de juliol a octubre i té una rellevància i relació històrica, gastronòmica i cultural amb Figueres i l’Alt Empordà.

 

Aquest 2025, el 13 de setembre La Cuina del Vent oferirà un “showcooking” al Balcó del Mercat, el nou espai enogastronòmic de la plaça Catalunya.

 

Organitza Comerç Figueres Associació i La Cuina del Vent amb el suport de l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà i amb col·laboració de l’Ajuntament de Figueres.

 

Galeria d'imatges

Descobreix

Visites guiades per la ciutat

Visites guiades